Hoe Fideel Recruitment werkt
voor werkgevers

Eén lokale partner voor al jouw personele vraagstukken; 
dat is Fideel Recruitment.

Als werkgever sta je voor een steeds grotere uitdaging om de juiste werknemers aan te trekken. Je hebt ongetwijfeld ervaren hoe de krapte op de arbeidsmarkt voor spanning kan zorgen in je organisatie. Met opstapelend werk, een hoog verloop of uitval en verminderde groei als gevolg. 

Wij begrijpen de complexiteit van deze situaties en bieden oplossingen die je kunnen helpen. Dankzij onze ervaring en expertise in het recruitment zijn wij in staat om de juiste werknemers voor jouw organisatie te vinden. Vanuit ons uitgebreide netwerk en grondige selectieprocessen zijn wij in staat om de beste kandidaten te vinden die perfect passen bij de behoeften en cultuur van jouw organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste werknemers om de groei en efficiëntie van je organisatie te stimuleren.

‘Werken bij’-site

Voor het stroomlijnen van uw sollicitaties kunt u gebruik maken van onze dienstverlening voor het ontwikkelen van een ‘Werken bij’-site. Wij zorgen voor het onderhoud van deze actuele vacatures binnen uw organisatie. Ook de zichtbaarheid en vindbaarheid van deze website kunt u aan ons overlaten.

Recruitment Marketing

Voor blijvend succes in recruitment zal steeds vaker een combinatie tussen personeelsbemiddeling én recruitment marketing moeten plaatsvinden, zeker in een krappe markt. Per opdracht brengen we zo nauwkeurig mogelijk in kaart welke unieke combinatie de hoogst mogelijke kans op succes geeft. Binnen onze dienstverlening recruitment marketing werken we aan het werkgeversmerk, zorgen we voor content en maken we gebruik van campagnes om geschikte kandidaten voor uw organisatie te vinden.

Werving & Selectie

Wij begrijpen dat een succesvolle werving begint met een grondige voorbereiding. Daarom nemen we de tijd om uw bedrijf, cultuur en specifieke wensen volledig te begrijpen. Met deze inzichten gaan we vervolgens aan de slag om de perfecte kandidaten te zoeken in een breed scala van kanalen en netwerken. We doorlopen zorgvuldig het sollicitatieproces, waarbij we elk detail in overweging nemen om
ervoor te zorgen dat we alleen de meest geschikte kandidaten werven. We geloven in een persoonlijke benadering. Niet alleen de vaardigheden en ervaring beoordelen we, maar ook het potentieel en de culturele fit. Deze kandidaten worden geselecteerd en vervolgens aan u voorgesteld.

Prijzen

Iedere organisatie is anders en heeft ook weer andere specifieke wensen. Onze dienstverlening is maatwerk. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jouw investering goed aansluit op onze diensten. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Stel je vraag